Curatatoria, spalatoria ta preferata din Braila

Sea Clean - “Definitia curăţării de calitate”.
Suntem prima curăţătorie din oraşul Brăila care funcţionează pe baza sistemului wet-cleaning.
Sea Clean - Spălătorie Curăţătorie Umedă (concept Lagoon by Electrolux) va oferă servicii complete de spălătorie, curăţătorie pentru toate categoriile de articole (textile, uz casnic, piele şi blană), călcătorie profesională, croitorie de retuş (scurtat, schimbat fermoar), spălătorie covoare.

Daniel Iconaru - Director general


Vezi informatiile de contact

BENEFICII

BENEFICIILE CLIENȚILOR sunt numeroase: 
- curățare și îndepărtare totală a petelor sau a mirosurilor neplăcute: apa și detergenții bio-degradabili deschid fibra, înlăturând murdăria și transportând-o în compartimente speciale ale mașinilor de curățat; 
- mecanismul de curățare/stoarcere acționează blând și în deplin control asupra textilelor, mărind astfel durata de viață a fibrelor; 
- fibrele vor avea o prospețime specifică și vor emana un miros deosebit, spre deosebire de procesul chimic tradițional de scoatere a petelor, care este inodor;
- culorile vor fi mai strălucitoare, chiar dacă articolele textile au fost depozitate sau neutilizate o mare perioadă de timp; 
- inexistența oricăror produse toxice în procesul de curățare; detergenții utilizați nu sunt dăunători mediului, fibrelor sau pielii;
- avem selectați doar angajați cu experiență în domeniul textil, special instruiți să folosească astfel de echipamente de ultimă generație.

Vezi preturi

CERTIFICARE LAGOON

Tehnologia folosită de noi este singura tehnologie de întreținere a textilelor atestată de WOOLMARK COMPANY - singura autoritate mondială de acreditare a produselor din lână.

Lagoon™ – primul şi unicul sistem profesional de îngrijire a materialelor şi de curăţare umedă agreat de Woolmark ca alternativă ideală la curăţarea chimică.
Lagoon™ este utilizat în peste 650 locaţii de pe glob, inclusiv hoteluri de lux, curăţătorii si instituţii sanitare. Toate folosesc acelaşi logo şi aceleaşi principii de comunicare cu clienţii.

Vezi preturi

DIVIZIA INDUSTRIALA

Sectiune Divizia industriala.

- S.C. BIANCA STAR S.R.L.
Firma este înfiinţată în anul 1992 şi până în prezent a avut acelaşi obiect de activitate (spălarea şi călcarea textilelor) cu un număr mediu de 16 angajaţi.
Vă prezentăm mai jos toate tipurile de spălări efectuate în unitatea noastră şi o prezentare a utilajelor din dotare.

În unitatea noastră se pot efectua toate tipurile de spălări:
Spălare simplă la orice temperatură;
Spălare cu detergent la orice temperatură;
Spălare cu toate tipurile de softner (cationic, neutru, silicon);
Spălare cu enzime (pulbere sau lichide);
Spălare „stone wash’’ sau „sand wash”.

Firma noastră dispune de două puncte de lucru, unul cu o suprafață de 250 m2 si unul cu o suprafață de 110 m2, cu o capacitate de spălare de 2000 kg în 24 ore.
Spălătoria foloseşte detergenți ecologici şi biodegradabili cu certificate de calitate şi fişe de securitate de la firmele Ecolab și Electrolux. Funcţionăm cu avizarea – protecţiei mediului, securității muncii şi a direcţiei sanitar-veterinare.

Vezi preturi

COVOARE

-Utilaje profesionale pentru spălarea covoarelor;

-Preluare/livrare la domiciliul clientului la comenzi de minim 50 RON.

Vezi preturi

REFERINTE CLIENTI


Experienţa de peste 24 de ani în domeniu;
Calitatea este nota definitorie a serviciilor prestate;
Numeroşi colaboratori - fabrici de confecţii: Braiconf Brăila, Bluette-Mode Brăila, Enterprises Brăila, restaurante renumite dintre care nominalizăm:
Heaven’s Residence, Restaurant Carol, Reset Irish Pub, La Casa cu Stuf.

Vezi preturi

DE CE ELECTROLUX?

După ce a început cu vânzarea unui singur aspirator, după 90 de ani de inovaţii şi achiziţii, Electrolux este acum un lider mondial în aparate şi utilaje profesionale, cu vânzări anuale de peste 40 de milioane de produse pentru clienţi din peste 150 de ţări. Compania pune accent pe inovaţie pornind de la cunoaşterea aprofundată a nevoilor reale ale consumatorilor.

Vezi preturi

PRELUARE, LIVRARE DOMICILIU/ BIROU

Efectuăm preluări/livrari de la domiciliu în oraşul Brăila la comenzi de minim 50 ron şi în judeţ la comenzi de minim 100 ron.

Vezi preturi

FIDELIZARI PERMANENTE

La fiecare comanda beneficiati de puncte castigate in functie valoarea comenzilor. Mai multe detalii gasiti in centrele noastre.

Vezi preturi

Certificate ISO

Suntem calificati si certificati cu cele mai inalte standarde din domeniu.